Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2019 14:44

Binali Yıldırım'dan 'İstanbul' açıklaması: YSK'ya itiraz süreci devam ediyor

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim sonuçlarına itirazlarla ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, "Partimizin ve MHP'nin YSK'ya itiraz süreci devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu bir karar verecektir." dedi.

Binali Yıldırım'dan 'İstanbul' açıklaması: YSK'ya itiraz süreci devam ediyor
yıldırım

Seçim sonuçlarına itirazlarla ilgili konuşan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bugün Berat Kandili. Aynı gün kendisine hayırlı olsun dedim. Duymayanlar için bir kez daha diyeyim: Hayırlı olsun. Ama partimizin ve MHP'nin YSK'ya itiraz süreci devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu bir karar verecektir. Şimdi artık İstanbul'un beklediği hizmetlerin verilmesidir. Ben ülkeme hep hizmet ettim, etmeye de devam edeceğim. Bu hizmetleri yaparken en büyük makam: İnsanların gönlündeki makamdır. Şu da bilinmeli: Ben hali hazır İzmir milletvekiliyim. " dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...