Tgrt Haber
25 Mart 2014 18:54

Bozdağ, 'Elinizde ne varsa ortaya koyun'

Bozdağ, 'O kadar çok iftira ediyorlar ki, bugün şu çıkacak, artık alıştık bunlara. Elinizde ne varsa ortaya koyun' dedi.

Bozdağ, 'Elinizde ne varsa ortaya koyun'
Adalet Bakanı, Bekir Bozdağ,elinizde ne varsa ortaya koyun,

Yozgat'ta esnaf ziyareti yaptığı sırada gazetecilere açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim sürecinin iftira ve yalanların rekabeti haline dönüştüğünü belirtti."O kadar yalan söylüyorlar ki hangi yalan nerede söylendi, nasıl söylendi bilemiyoruz" diyen Bozdağ, şunları söyledi:
"O kadar çok iftira ediyorlar ki, bugün şu çıkacak, yarın bu çıkacak, falan gün şu olacak, bu olacak diye artık alıştık bunlara. Onun için ben diyorum ki, her yerde de söylüyorum elinizde ne varsa ortaya koyun, ne kadar iftira varsa çıkarın, ne kadar şantaj, montaj, başka tür üretiminiz varsa ortaya koyun, ortaya koymazsanız gönül koyarız size. Ne varsa koysunlar ortaya. Bizim Allah’ın izniyle kendimizden şüphemiz yok. Millet bu kirli işleri yapan kirli insanları da çok iyi biliyor. O yüzden neleri varsa ortaya koysunlar. Artık ayın 25’i de gitti, 26’sı gitti, 22’si gitti her gün tarih veriyorlar. Seçim de geldi gidiyor, ellerinde ne varsa aman koysunlar ortaya. Şantajcılar, montajcılar, yalancılar, iftiracılar, ahlaksızlar elinizde ne varsa aman ha ortaya koyun, sakın gecikmeyin çünkü ayın 30’undan sonra hepsi elinizde patlayacak, bütün malzemenizi kullanın, sakın ha kullanmamazlık yapmayın. Buradan çağrı yapıyorum. O yüzden pis insanların ortaya koyacağı pisliklerden yana bizim endişemiz yoktur. O sadece o pisliği ortaya koyanları kirletir."Fazladan oy pusulalarının basılması iddialarının sorulması üzerine Bozdağ, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı’nın bu konuda açıklaması olduğunu hatırlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...