Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Mart 2014 13:21

Bozdağ, 'Kandil'den mektup' iddiasını yalanladı

Bozdağ, bugün bazı gazetelerde yer alan 'BDP Grup Başkanvekili Baluken'in kendisine Kandil'den mektup verdiği' şeklindeki haberleri yalanladı.

Bozdağ, 'Kandil'den mektup' iddiasını yalanladı
bekir bozdağ,adaket bakanı,kandilden mektup iddiaları,yalanlama,

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün bazı gazetelerde yer alan "BDP Grup Başkanvekili Baluken'in kendisine Kandil'den mektup verdiği" şeklindeki haberleri yalanladı.AA Brüksel Ofisi'ni ziyaret ederek soruları cevaplandıran Bozdağ, "Bugün bazı gazetelerde birtakım haberler var. BDP Grup Başkanvekili Sayın Grup Başkanvekili İdris Baluken'in bana Kandil'den bir mektup verdiğine ilişkin birtakım haberler var. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir şey yok" dedi Baluken ve diğer grup başkanvekilleriyle hem parlamentoda, hem karşılıklı ziyaretlerde Türkiye'nin sorunlarını, çözüm sürecini ve diğer konuları görüştüklerini belirten Bozdağ, bugüne dek gayet verimli şekilde yaptıkları bu diyaloğu bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.Bozdağ, "Hangi niyetle yazdıklarını bilmiyorum ama bugün pek çok gazete sanki böyle bir mektup bana verilmiş, ben bu mektubu alıp başka bir yere vermişim gibi bir haber yayıyor. Adalet Bakanlığı üzerinden böyle bir işlem yapılması söz konusu değil, Bakan üzerinden de söz konusu değil" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...