Tgrt Haber
28 Mart 2014 13:53

Bozdağ, 'Zil takıp oynayacak hainler var'

Bozdağ, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin 'Türkiye Allah göstermesin bir sıkıntıya girse zil takıp oynayacak hainler var' dedi.

Bozdağ, 'Zil takıp oynayacak hainler var'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,yozgat,zil çalıp oynayacak hainler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,Yozgat'ın Yenifakılı ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingde, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, ahlakta sınır tanımayanlara, iftirada sınır tanımayanlara sandıkta Osmanlı tokadı vurmak gerektiğini söyledi. Güvenlik toplantısının illegal dinlendiğini hatırlatan Bozdağ, şöyle konuştu:
"Bakın dün İnternet aracılığıyla yine bazı kasetler montajlı bir kısmı, bazı kasetler ortaya attılar. Türkiye'nin ulusal güvenliğiyle ilgili Türkiye'nin bekası ile ilgili Türkiye'nin güvenliği ile ilgili bu ülkenin yetkilileri bir araya gelip değişik konularda değişik alternatifler üzerinde konuşmayacaklar mı ? Bir beyin fırtınası yapmayacaklar mı? Türkiye'ye dönük bir tehdit, Türkiye'ye dönük bir tehlike bir araya gelip 'şöyle olursa böyle olabilir, bizim tedbirimiz ne olmalıdır' diye kafa yormayacaklar mı? Elbette konuşacaklar. Elbette değerlendirme yapacaklar, elbette milletimizin devletimizin güvenliği için huzuru için barış için, biz her şeyi yaparız. Yapmaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın."  
Bozdağ, görüşmeleri kayda alarak, servis etmenin alçaklık olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu istişareleri, bu görüşmeleri kayda alan alçaklara sesleniyorum. Servis eden alçaklara sesleniyorum. Bu bir ihanettir, bu devlete, bu millete ihanettir. Hem kayda almak, hem bunu yayınlamak ihanettir. Bunları yayınlayan medyaya da buradan sesleniyorum. Siz de bu ihanete yayınlamak suretiyle iştirak ediyorsunuz. Bütün bunların hepsi bizim hukukumuzda suçtur. Herkes yaptığının yargıda hesabını verecektir. Bu ülkeyi biz kolay bulmadık. Öyle bir takım güçlere uşaklık yapanlara Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyen alçaklara, hainlere meydanı asla bırakmayız. Türkiye Allah göstermesin bir sıkıntıya girse zil takıp oynayacak hainler var. AK Parti kaybetsin de Türkiye isterse savaşa girsin. Türkiye'de isterse yüzlerce binlerce insan birbirinin karşısına dikilsin bunların umurunda değil. Onun için Yenifakılı'daki bütün kardeşlerime diyorum, MHP'sine, CHP'sine başka partilere oy vermiş kardeşlerime de diyorum. Gelin Allah için bu seçimde bir olalım ve bu hainlere Yenifakılı'dan da bir cevap verelim. Biz hainlerle beraber olamayız."
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının, AK Parti düşmanlığının bazılarını vatana ihanet edecek kadar kötü bir çukurun içine sokmuş olduğunu dile getiren Bozdağ, konuşmasını şöyle devam etti:
"Bunları o çukura hep birlikte sokacağız. Hiç endişeniz olmasın Ankara'nın karanlık yerlerinde, Amerika'sında, Pensilvanya'sında, Avrupa'sında, her neresinde olursa olsun, sermayenin medyanın bazı karanlık çevrelerin içerisinde her nerede olursa olsun, kim kirli oyunun peşinde koşuyorsa bilsin ki bu milletin ak evlatları, ak yüzlü insanları bu oyunları bugüne kadar bozdu, ayın 30'unda bozacaktır. Siz 3 Kasım'da ampulü yaktınız. Türkiye'ye aydınlattınız. Artık karanlıklarda saltanat süren karanlıklarda saltanat sürmüş baykuşlara bu ülkede yer yok. Onlar karanlığı bulamayacaklar. Çünkü Türkiye aydınlık olmaya, aydınlık kalmaya devam edecektir. Buna milletimizi asla izin vermeyecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...