Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2022 10:08 - Güncelleme : 25 May 2022 11:44

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Ahlaksızlıktır

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'kaçacak' ifadelerine sert tepki geldi. Bozdağ, “İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır” dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Ahlaksızlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Bekir Bozdağ,Kemal Kılıçdaroğlu,CHP

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yönelik kullandığı 'kaçacak' ifadelerine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. CHP liderinin açıklamalarından hemen sonra AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu'nun beyanlarının siyaset biçimi değil iftira kampanyası olduğunu belirten Çelik, "Kimin kaçtığını 15 Temmuz'da gördük" ifadelerini kullanmıştı.

Ömer Çelik'ten sonra hükümet kanadından tepkiler gelmeye devam ettti. Numan Kurtulmuş ve Hamza Dağ da Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ı hedef alan sözlerini sert sözlerle eleştirdiler.

"İFTİRA, YALAN VE ÇARPTIRMA, SİYASET YAPMA DEĞİLDİR"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren isimlerin arasına katıldı. Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza kaçacak diyen müfteriler, ya ülkemiz dışına kaçtılar ya da darbe teşebbüsü sırasında tankların arasından sıvışıp kaçtılar. İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır" ifadelerini kullandı. 

"YİNE KAYBEDECEKLER..."

Bozdağ'ın paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"İftira, yalan ve çarpıtma üzerine siyasetini bina edenler, bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı durdurmayı da yenmeyi de başaramadılar. Yine başaramayacaklar. Yine kaybedecekler. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı hapse attılar bitiremediler, Gezi kalkışmasıyla indiremediler, 17/25 Aralık kalkışmasıyla halledemediler, 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle deviremediler. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği sayesinde inşallah yine başaramayacaklar”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...