Tgrt Haber
25 Şubat 2019 05:39

'Bu millet, hiçbir dönemde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bu millet, tarihinin hiçbir döneminde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır." dedi.

'Bu millet, hiçbir dönemde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır'
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,,kastamonu,

Kastamonu Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Tahsin Babaş'ın,  Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "Proje Tanıtım Toplantısı"na katılan Bakan  Turhan, burada yaptığı konuşmada, Kastamonu'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu  belirtti.

Herkesin gözünün kulağının Türkiye'de olduğuna işaret eden Bakan  Turhan, şunları söyledi:

"Türkiye, bu medeniyetin son kalesi, son umudu. Meseleye böyle  yaklaşmak gerekir. Böyle yaklaştığınız takdirde bölgede yaşananların hiçbirinin  tesadüf olmadığını daha iyi anlayacaksınız. O nedenle çok uyanık olmamız lazım.  At izi, it izine karışmış ve her şeyin çivisi çıkmış durumda. Hakkı hukuku olan  değil, gücü olan her şeyi belirlemek istiyor. Maalesef bu güç sahipleri, bu  emperyalistler her şeye ve her coğrafyaya hükmetmek istiyor. Türk İslam  medeniyetini hedef alıyorlar. Bu davanın lideri sayın Cumhurbaşkanımızı hedef  alıyorlar. 900 yıl önce ne ise 100 yıl önce ne yapmak istedilerse, birtakım  güçler bugün de aynısını yapmak istiyor. Kendi düzenlerinin dışında bir düzen  kurucu, oyunlarının dışında bir oyun kurucu, çıkarlarının dışında bir hakimiyet  alanı görmek istemiyorlar. Buna karşın biz, başından beri millet olarak da  hükümet olarak da buna 'hayır' diyoruz. 'Ya istiklal ya ölüm' milletimizin  varoluş şiarıdır."

Hükümet olarak güçlerini asil milletten aldıklarını belirten Turhan,  "Sizlerden aldığımız yüksek irade ve güçle, bir yandan küresel kuşatma  girişimlerini tarumar ederken, diğer yandan darbelerle, muhtıralarla, terör  örgütleriyle, ekonomik tehditlerle topyekun mücadele ediyoruz. Aynı zamanda  ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz." diye konuştu.

"Bu millet, tarihinin hiçbir döneminde hayır getirmeyende şerde  ittifak etmemiştir"

Belediye seçimlerini siyasette basılan zemin olduğunu kaydeden Turhan,  siyasetin tavanda değil, tabanda maya tuttuğunu belirtti. 31 Mart yerel  seçimlerinin öne mine değinen Turhan, şöyle devam etti:

"Ülkemiz büyüdükçe, güçlendikçe, bölgesinde daha fazla söz ve iddia  sahibi oldukça, her seçim, sıradan seçim olmanın ötesinde anlamlar taşır oluyor.  31 Mart'ta yapacağımız seçimde kuşkusuz böyle. O tarihte sadece şehrimizin  belediye başkanını seçmeyeceğiz. Aynı zamanda istikbalimizin seçimini de yapmış  olacağız. Yani geleceğimizin, evlatlarımızın, torunlarımızın seçimini yapacağız  31 Mart'ta. Çünkü bir tarafta milletinin, devletinin bekasını her şeyin önünde  tutan Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta oynanan küresel oyunlara aracılık eden  zillet, illet ittifakı ve taşeronları. Bu millet, tarihinin hiçbir döneminde  hayır getirmeyende şerde ittifak etmemiştir. Bu millet tarihinin hiçbir döneminde  taşeronlara pabuç bırakmamıştır. Bu millet, tarihinin hiçbir döneminde yıkım  ekibinin yanında yer almamıştır. Allah'ın izniyle yine yer almayacaktır.  Milletimizin en önemli özelliklerinden biri yanlışta ittifak etmemesidir. Çünkü  necip bir milletiz. Öteden beri siyasal mühendislik oyunlarıyla milletimizin  önüne birtakım tercihler sunulmuş ancak milletimiz her defasında gönlünden geçene  yönelmiştir. Bütün mesele milletin gönlünde yer etmektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...