Tgrt Haber
25 Şubat 2014 14:19

'Bu montajların nasıl yapılabileceğini ortaya koyacağız'

Erdoğan, 'Şahsımla alakalı tamamen uydurma bir kaset yayınlamaya kalktılar. Bu montajların nasıl yapılabileceğini ortaya koyacağız' dedi.

'Bu montajların nasıl yapılabileceğini ortaya koyacağız'
Erdoğan'dan açıklamalar, erdoğan'dan iddialara yanıt, erdoğan montaj haber açıklaması, erdoğan açılışta konuştu,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Malazgirt Bulvarı açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yeni Türkiye'de milletin tercihlerine saygı duymayanların, demokrasiyi hazmedeyenlerin hiçbir karşılığı yok" dedi. Erdoğan, "Dün gazetelerde binlerce kişinin dinlenmesiyle alakalı haberler yer aldı. O malum paralel yapı inkar etti. 'Hayır' dedi, 'bunu savcılar yapmadı' dedi, o savcıları manşete aldı ve bugün İstanbul Başsavcısı açıklama yaptı, üç bine yakın insanın dinlendiğini, bunun daha fazla olabileceğini bugün açıkladı. Bunlarda yalan var, bunlarda takiyye var. Bu paralel yapı, dini istismar etmek suretiyle milletimizİ aldattı ve aldatmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.
"Bu oyunlar, tezgahlar eski Türkiye'de işe yarıyordu, sözün de yetkinin de millet de yani sizlerde olduğu yeni Türkiye'de bu tezgahlar işe yaramaz, yaramıyor" diyen Erdoğan, şöyle devam etti: "Dün de şahsımla alakalı tamamen uydurma, tamamen montaj bir kaset yayınlamaya kalktılar. Bunlar hepsini yapar, ulusal ve uluslararası bütün teknolojiyi kullanarak yapar. Kısa zamanda bu montajların nasıl yapılabileceğini aynı şekilde biz sizlere ortaya koyacağız. Bunları göreceksiniz, bunu CHP de görecek, MHP de görecek, diğerleri de görecek" 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...