Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2018 11:35

Bülent Arınç'tan Abdullah Gül'e sitem

Cumhurbaşkanlığı adaylık sürecinde Bülent Arınç'ın kapısını çalmayan Abdullah Gül'e eski yol arakadaşı, 'Aramızda bu kadar hukuk varken, böyle önemli bir konuda “Ağabey ne diyorsun” demesini şahsen beklerdim. Olmadı...' sözleriyle sitem etti.

Bülent Arınç'tan Abdullah Gül'e sitem
ARINÇ,GÜL

"Geniş bir mütabakat oluşmadığı için aday olmama kararı aldım" diyen Abdullah Gül'e Bülent Arınç'ta sitem dolu sözler.

Vatan'dan Murat Çelik, Bülent Arınç'ın sözlerini köşesine taşıdı:

“Abdullah Bey ile hiç görüşmemiz olmadı. Ben buna üzüldüm. Yıllarca her konuda istişare ettiğiniz bir insan... Aramızda bu kadar hukuk varken, böyle önemli bir konuda “Ağabey ne diyorsun” demesini şahsen beklerdim. Olmadı...”
 
Bu sözler Bülent Arınç’a ait.
 
***
Geçen hafta (24 Nisan 2018 Salı) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç ile dün öğleden sonra bir telefon röportajı yaptım.
 
İşte gündemdeki isme yönelttiğim sorular ve Arınç’ın cevapları:
 
Sayın Arınç merhaba, nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
 
Çok şükür, hamdolsun... Ofisimdeyim. Gelen giden dostlarımızla görüşüyoruz. Eski dostlar geliyorlar. Biraz da bu son olaylar sebebiyle tabii, insanlar, gözü yaşlı, sevinerek geliyorlar. 
 
Önce sizin geçen Salı Cumhurbaşkanı ile görüşmeniz, sonra da iki gün önce (Cumartesi) Abdullah Gül’ün aday olmayacağı açıklaması... 
 
Bizim görüşmemize dair bazı haberler çıktı, yazılar yazıldı ama onlar da doğrusu pek gerçeği yansıtmıyor. Tayyip Bey’in özel olarak şöyle oldu, böyle oldu demeyeceğini ben tahmin ediyorum. Ben de zaten hiç konuşmam. Ama güzel bir görüşme olunca, meslektaşlarınız da herhalde böyle oldu demişlerdir diye tahmin ediyorum. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...