Tgrt Haber
19 May 2022 11:23 - Güncelleme : 19 May 2022 11:30

Cahit Özkan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’lı paylaşım

Türkiye ile BAE arasındaki görüşmelere ilişkin açıklamaları eleştirilen AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Ömer Çelik ile çekilen fotoğrafının paylaşımının ardından bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf paylaştı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Cahit Özkan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’lı paylaşım
Cahit Özkan,ömer çelik,bae,türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BAE ziyareti ve Türkiye ile BAE arasındaki yeni diplomasi trafiğinin başlamasına ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “Baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu” ifadelerini kullandı. Özkan’ın bu açıklamalarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Çelik, Özkan’ın açıklamalarının parti görüşlerini yansıtmadığı ve şahsi fikri olduğunu dile getirdi.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1525583305088897024

ÖZKAN’DAN ÖMER ÇELİK’Lİ PAYLAŞIM

Çelik’in açıklamaları sonrasında gözler bir kez daha Cahit Özkan’a çevrildi. Özkan çıkan dedikodulara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile cevap verdi. Ömer Çelik ile fotoğrafını paylaşan  Özkan, “Sıkı dostlar arasına kimse giremez” ifadelerini kullandı. Özkan’ın bu paylaşımını Ömer Çelik de retweet etti.

https://twitter.com/avcahitozkan/status/1526864466809430017

BU SEFER ERDOĞAN’LI PAYLAŞIM

 Özkan, bu defa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı paylaşım yaptı. Özkan, paylaşımına Abdurrahim Karakoç'un şiir sözlerini ekledi.

https://twitter.com/avcahitozkan/status/1527021453644025856

Paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...