Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2014 21:49

Çavuşoğlu, 'Bu ülkede son sözü millet söyler'

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da aday tanıtım töreninde konuştu.

Çavuşoğlu, 'Bu ülkede son sözü millet söyler'
Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya, ak parti,siyaset, ab bakan, avrupa birliği,

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da katıldığı partisinin aday tanıtım töreninde, "Bu ülkede bu memlekette egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu göstereceğiz. Varsın birileri senaryolar yazsınlar, varsın birileri kendine göre hesaplar yapsınlar, Rabbimin de bir hesabı var bu milletin de göreceği bir hesap var" dedi. Antalya'da partisinin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi'nin, tanıtım törenine katılan AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB sürecinin Türkiye için önemli olduğunu söyledi.
REFORMLAR BİZİ AVRUPA'YA YAKLAŞTIRDI
Uygulanan politikalar sayesinde Türkiye'nin ileri medeniyetler seviyesine bir adım daha yaklaştığını söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Ortak değerleri savunuyoruz. O standart ve değerlere ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Reformlar yapıyoruz. Her reform bizi Avrupa'ya bir adım daha yaklaştırdı. İster 'AB'den uzaklaşıyor' desinler ister başka suçlamaya girsinler uyguladığımız politikalar ve reformlar Türkiye'yi ileri medeniyetler seviyesine bir adım daha götürmüştür" dedi.
İKİ İŞİ BAŞARACAĞIZ
Bakan Çavuşoğlu, bakanlık çalışmalarından arta kalan zamanda aynı zamanda seçim bölgesi Antalya'da 30 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarına katılmaya çalıştığını belirterek, "30 Mart'ta iki işi başaracağız. Adaylarımızı kazandıracağız ve Antalya'nın hak ettiği hizmetleri Antalya'mıza getireceğiz" dedi. AB Bakanı Çavuşoğlu, bunun yanı sıra 30 Mart seçimlerinin başka bir anlamı daha olduğunu söyledi. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasında şunları söyledi: "Bu ülkede bu memlekette egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu göstereceğiz. Varsın birileri senaryolar yazsınlar, varsın birileri kendine göre hesaplar yapsınlar, Rabbimin de bir hesabı var bu milletin de göreceği bir hesap var." 17 Aralık ve sonrasında yaşanan sürecin nihai hedefinin Ak Parti'ye ve millete cumhurbaşkanını seçtirmemek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesmek olduğunu savunan Bakan Çavuşoğlu, "Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu göstereceğiz ve bu ülkede son sözü milletin söylediğini göstereceğiz. 30 Mart bu bakımdan da önemlidir. Bizim ayağımıza çelme takmaya çalışanlar ülkeyi tökezletiyorlar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...