Tgrt Haber
24 Nisan 2022 10:07 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 10:44

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Ermeni protestoculara 'Bozkurt'lu cevap

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uruguay'da Türkiye'nin Montevideo Büyükelçiliğinin açılış töreninin çıkışında Ermenistan bayrağı açan bir grubun protestosuna karşılık olarak 'Bozkurt' işaretiyle karşılık verdi. Çavuşoğlu'nun protestoculara bu cevabı gündem oldu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika ziyaretleri kapsamında Uruguay'a resmi ziyarette bulundu. Başkent Montevideo'da iki önemli belgeye imza atan Çavuşoğlu, iki ülke arasında Karşılıklı Yatırımların Güçlendirilmesi Anlaşması ve Serbest Ticaret Anlaşması İstikşafi Görüşmelerine Dair Referans Belgesi'nin imzalanmasının ardından Uruguay Dışişleri Bakanı Francisco Bustillo ile ortak bir basın toplantısı da düzenledi.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN KARŞITI SLOGAN ATTILAR

Uruguay ziyaretinin bir bölümünde Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin Montevideo Büyükelçiliği'nden çıkış yaptığı sırada protestoya maruz kaldı. Büyükelçiliğin karşısındaki parkta toplanan bir grup Ermeni protestocu, Türkiye ve Azerbaycan karşıtı sloganlar attılar.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN "BOZKURT"LU CEVAP

Büyükelçilikten çıktıktan sonra aracına binen Bakan Çavuşoğlu, slogan atan protestoculara "Bozkurt" işareti yaparak cevap verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...