Tgrt Haber
18 May 2022 23:10 - Güncelleme : 18 May 2022 23:35

Çavuşoğlu’nun ABD ziyaretinde dikkat çeken kare

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile gerçekleştireceği görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu'nun konuşması sırasında Blinken'in duruşu, dikkatleri üzerine çekti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bakan Çavuşoğlu, görüşmede fikir ayrılıklarını diplomasi ile çözmeye çaba göstereceklerini vurguladı.
Antony Blinken,Mevlüt Çavuşoğlu
Bakan Çavuşoğlu, görüşmede fikir ayrılıklarını diplomasi ile çözmeye çaba göstereceklerini vurguladı.

BD’nin New York kentinde temaslarına devam eden Dışişleri Bakanı Mevlüt. Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşmesinin ardından ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile gerçekleştireceği görüşme öncesi basına konuşan Çavuşoğlu'nun, Blinken ile birlikte verdiği kare, konuştukları konular kadar ilgi çekici oldu.

Bakan Çavuşoğlu'nun konuşması sırasında Blinken'in konuşma boyunca gerçekleştirdiği duruş, dikkatleri üzerine çekti.

İLİŞKİLERİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

Bakan Çavuşoğlu, Blinken ile yapacağı görüşme öncesi yaptığı açıklamada, görüşmede fikir ayrılıklarını diplomasi ile çözmeye çaba göstereceklerini belirterek, “Odaklanmamız gereken bazı noktalar var. Bunlar çerçevesinde ikili ilişkilerimizi daha da derinleştireceğiz ve güçlendireceğiz” dedi.

Çavuşoğlu’nun ABD ziyaretinde dikkat çeken kare

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...