Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2014 13:17

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na eleştiri

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınayan Hüseyin Çelik, Bekir Bozdağ Hacıbektaş’ta saldırıya uğradığında muhalefet kınamadı dedi.

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na eleştiri
hüseyin çelik,kılıçdaroğlu,saldırı,kınama,

Basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya değindi. Olayı kınayan Çelik, aynı tutumu Bekir Bozdağ Hacıbektaş’ta saldırıya uğradığında kendisinden beklediğini ama bunu göremediğini ifade etti. Çelik, "Orada Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında bu menfur saldırıyı kınıyorum erdemini göstermedi" dedi.
''BU BİR İNSANLIK DRAMIDIR''
Mısır’da 529 insan hakkında idam kararı verilmesine değinen Çelik, “Mısır’da insanlık asılıyor. Sözüm ona medeni dünya olması gereken refleksi göstermiyor. Bu bir insanlık dramıdır” dedi. Grup konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın bu konuya değinmemiş olmasını çok farklı anlamlara çekenler olduğunu kaydeden Hüseyin Çelik, "Başbakan katliamlara en sert sözleri söylerken -Mısır’a neden karışıyorsunuz- diyorlardı. Bizim bu konuda tavrımız nettir. Biz Mısır’daki insanlık katliamına her zaman karşı durduk. Bu idam kararlarının infaz edilmemesi için uluslar arası camiayı da yanına alarak ne gerekiyorsa yağacağız" diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...