Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2014 10:59

Cemil Çiçek, Grup Başkanvekilleri ile görüştü

TBMM Başkanı Çiçek Meclis'teki 4 partinin grup başkanvekilleri ile görüştü.

Cemil Çiçek, Grup Başkanvekilleri ile görüştü
meclis başkanı, Cemil Çiçek, grup başkanvekilleri,

TBMM Genel Kurulu, HSYK yasa teklifinin görüşmelerine devam edecek ancak hafta sonu çalışmayacak. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, grup başkanvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekili  Akif Hamzaçebi, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ve BDP Grup  Başkanvekili Pervin Buldan katıldı. Alınan bilgiye göre, toplantıda, HSYK yasa teklifinin görüşmelerinde yaşanan kavgalar ele alındı. Çiçek, gruplara itidal çağrısı yaparak, "Meclis'te yaşanan ve rahatsızlık kaynağı olan kavga ve tartışmaları, grup başkanvekilleriyle sık sık bir araya gelerek önleyelim" dedi.  
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, AA muhabirine, toplantıda yaşananlardan endişe duyduğunu dile getirdiğini belirterek, "Mecliste bu şekilde, bu tip bir yönetim tarzı olursa kavga kaçınılmaz olacak. Bundan kaçınmak lazım" dediğini ifade etti. Toplantıda, HSYK yasa teklifinin birinci bölümünün bugün bitirilmesi, Meclis'in daha önce alınan karara rağmen çalışmaması, görüşmelere 28 Ocak Salı günü devam edilmesi benimsendi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...