Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ocak 2015 13:18

Charlie Hebdo saldırısı için öyle bir idda ortaya attı ki

Gökçek, Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırının, Filistin'in Fransa tarafından tanınmasının engellenmesi için MOSSAD tarafından organize edildiğini öne sürdü.

Charlie Hebdo saldırısı için öyle bir idda ortaya attı ki
melih gökçek,charlie hebdo,fransa,saldırı,

Kazan Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları 4. Kongresinde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuşmasında ağırlıklı olarak Fransa'da haftalık yayın yapan mizah dergisi Charlie Hebdo binasına yapılan saldırıya ve İslamofobi akımına yer verdi.
Gökçek konuşmasında şunları kaydetti:
"Geçtiğimiz aylarda Fransız Meclisi Filistin'i tanımak için bir tavsiye kararı aldı. Arkasından Fransa senatosu da tavsiye kararı aldı ve iş Fransız hükümetine kaldı. Zaten Fransız Hükümeti desteklemese bu kararlar çıkmazdı. Filistin'in tanınmamasını temin etmek maksadıyla bu Avrupa'daki karışıklıklar ortaya çıktı. Bu karikatürler 2 sene önce yapılmış. 2 sene önce yapılan karikatürün 2 sene sonra matbaasının basılmasını aklın hafsalanın alması mümkün değil. Bu özellikle Filistin'in Fransa tarafından tanınmasının engellenmesi için MOSSAD tarafından yapılmış bir organizasyondur."

Kongrede bir konuşma yapan Ankara Milletvekili Emrullah İşler de 2011 seçimlerine kadar uluslararası camianın Türkiye'ye tolerans verdiğini, ancak 2011 seçimlerinde yüzde 50 oy aldıktan sonra bir karalama kampanyası başlattığını vurguladı.
İşler şunları dedi:

"Türkiye olarak 50 küsur sene sonra IMF'ye olan borcumuzu sıfırlıyoruz, 15 gün sonra Gezi Olaylarıyla sokakları harekete geçirdiler ve Türkiye adeta yanıyor yıkılıyor, Arap liderler gibi Recep Tayyip Erdoğan de gidiyor görüntüsü vermeye çalıştılar. Ama bir şeyi unutmuşlardı artık eski Türkiye'de değiliz yeni Türkiye'deyiz. Yeni Türkiye'nin en belirgin özelliği muktedir iktidar olmasıdır. Aciz, beceriksiz, dirayetsiz iktidarlar tarihe malolmuştur. Artık yeni Türkiye'de dik duran ve meydan okumalara meydan okuyarak karşılık veren bir kadro var, bir lider var bundan dolayı onların bu girişimlerini başarısızlıkla sonuçlandırdık. Ama pes etmediler ardından 17 25 Aralık darbe girişiminde bulundular. İşte o zaman bu darbe girişiminde bulunanlarının adını o zaman Sayın Recep Tayyip Erdoğan paralel örgüt, paralel çete dedi. Onlarla olan mücadelemiz de devam ediyor. Biz be devleti bu güne kadar kurda kuşa yem etmedik. Biz iktidara geldiğimizde ülke çetelerden geçilmiyordu çetelerin hepsini teker teker temizledik. Şimdi sinsi bir şekilde devlet kurumlarına yerleşen bu paralel çeteyi de devlet kurumların hepsinden söküp atacağız." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...