Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 23:34

CHP Cumhurbaşkanı adayını açıkladı:Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu partisinin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

CHP Cumhurbaşkanı adayını açıkladı:Kemal Kılıçdaroğlu
CHP,Kemal Kılıçdaroğlu

CHP’de Cumhurbaşkanı adayı belirsizliği son buluyor. Geçtiğimiz günlerde bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti milletvekillerinin ‘Aday ol’ çağrısına karşı “Benim aday olup olamayacağımı size kim söyledi? Kim söyledi?” ifadeleri sonrası CHP’li milletvekilleri uzun süre ayakta alkışladı. Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışı adaylığa sinyal olarak yorumlanırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Çok müjdeli bir konuşma oldu. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu anlaşıldı” yorumunu yaptı. 

“ADAYIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun meclis konuşması sonrası adaylık sinyalinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu CHP’nin adayını açıkladı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, “Sayın genel başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun sevgi ve saygılarını iletiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

AKŞENER TEK ADAY İSTİYOR

Millet İttifakı’nın çıkaracağı aday konusunda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bir senaryo Cumhur İttifakı'nın adayı belli Sayın Erdoğan. Millet İttifakı'nın adayını oturup konuşmadık. Oturulacak, konuşulacak. Tek tek aday mı, ortak aday mı olacak bilmiyorum. Ben kişisel fikirlerimi paylaşıyorum. Tek adayla gitmenin uygun olabileceğini söylüyorum ama bu bir dayatma değil” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...