Tgrt Haber
19 Mart 2014 15:10

CHP Diyarbakır'da istifa depremi

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi CHP İlçe Başkanı Mehmet Bayın ile teşkilat üyesi 170 kişi partilerinden istifa ederek, BDP'ye geçti.

CHP Diyarbakır'da istifa depremi
chp diyarbakır,istifa depremi,diyarbakır,sur ilçesi,istifa depremi,bdp,chp

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi CHP İlçe Başkanı Mehmet Bayın ile teşkilat üyesi 170 kişi partilerinden istifa ederek, BDP'ye geçti. CHP'lilere düzenlenen törenle BDP rozeti takıldı.
CHP Diyarbakır Sur İlçe Başkanı Mehmet Bayım, beraberindeki 170 kişiyle BDP'ye geçtiklerini açıkladı. Ülkehaber'in haberine göre BDP il binasına gelen Bayın ve yanında bulunan 10 kişiyi BDP İl Başkanı Mehmet Emin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gültan Kışanak ile Başkan Vekili adayı Fırat Anlı karşıladı. Törende konuşan Kışanak, "Arkadaşlarımız kendi evlerine geldiler, olmaları gereken yere geldiler. Biz arkadaşlarımıza geldikleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra BDP çatısı altında yürütecekleri çalışmalarda başarılar diliyoruz" dedi.
CHP'den 170 kişilik üyeyle BDP'ye geçtiklerini açıklayan Mehmet Bayın, "Bu adımın geç kalınmış bir hareket olduğunu düşünüyorum. 170 kişi geçtik. İstifamız da hazır en kısa zamanda ileteceğiz" dedi. Daha sonra BDP'ye geçen CHP'lilere parti rozeti takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...