Tgrt Haber
08 Aralık 2022 12:00 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 14:50

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ekonomi kurmaylarıyla Almanya yolcusu! Ertelenen ziyarette takvim belli oldu

ABD ve İngiltere ziyaretlerinin ardından CHP Genel Başkanı yurt dışına gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında Almanya’ya gidiyor. 14-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ziyarette CHP liderine ekonomi danışmanlarının da eşlik etmesi bekleniyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ekonomi kurmaylarıyla Almanya yolcusu! Ertelenen ziyarette takvim belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu,Almanya,chp

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt dışı ziyaretleri devam ediyor. Daha önce tartışmalara neden olan İngiltere ve ABD ziyaretlerini gerçekleştiren CHP lideri görüşmelerinde yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu normalde kasım ayı sonunda yapacağı Almanya ziyaretini altılı masa toplantısı nedeniyle ileri tarihe erteledi.

14-17 ARALIK’TA ALMANYA’DA

28 Kasım'da altılı masa ve 3 Aralık'ta CHP'nin vizyon belgesi tanıtım toplantılarına katılan Kılıçdaroğlu'nun, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 14-17 Aralık'ta Almanya'ya yapacağı bildirildi. Kılıçdaroğlu'nun, Londra'da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih'e gitmesi bekleniyor.

EKONOMİ KURMAYLARI EŞLİK EDECEK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bazı ekonomi danışmanlarının yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin de eşlik edeceği öğrenildi. Söz konusu geziye ayrıca Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Jeremy Rifkin de katılması bekleniyor. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmail 8 Aralık 2022 14:42

Rıfkı 4g ilemi katılacakmış ????????

Sonraki Haber Yükleniyor...