Tgrt Haber
25 May 2022 16:30 - Güncelleme : 25 May 2022 16:57

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki: Burası Kandil değil, Düzce

Düzce'de çeşitli temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iki vatandaş, "Burası Kandil değil, Düzce" diyerek tepki gösterdi. Tepki gösteren vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İki vatandaş, polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.
kemal kılıçdaroğlu,düzce
İki vatandaş, polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi. İlk olarak Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ardından partisince düzenlenen 'Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmaları'na katıldı.

MUHTAR VE ESNAFA SESLENDİ

Kamyon şoförlerinin sorunlarını TBMM kürsüsünde dile getireceğini belirterek, sorunların çözümü için bir araştırma komisyonu kurulmasını isteyeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda muhtara yetkinin verilmesi ve sosyal yardımların onlar aracılığıyla dağıtılmasıyla yardımların gerçek anlamda fakirlere ulaşmış olacağını vurguladı.

'BURASI KANDİL DEĞİL, DÜZCE'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantıdan çıkışında iki kişinin tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'na, "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diyerek tepki gösteren iki kişi, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...