Tgrt Haber
08 Şubat 2019 03:24

CHP Maltepe İlçe Teşkilatı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, ilçe yönetim kuruluyla istifa ettiklerini açıkladı.

CHP Maltepe İlçe Teşkilatı istifa etti
chp,,maltepe,,ilçe başkanlığı,

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin tarihi bir süreçten  geçtiğini, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerin öneminin her geçen gün  arttığını belirtti.

Maltepe sokaklarında büyüyen, okuyan, aile kuran ve çocuğunu büyüten  birisi olarak, CHP'nin kurucu ilkelerinden aldığı güvenle görevini yapmaya  çalıştığını vurgulayan Özkan, şunları kaydetti:

"Örgütümüz hassasiyet ve taleplerinin aday belirleme sürecinde gözardı  edildiği, son ana kadar yönetim kurulu olarak aday belirleme konusunda yetkili  kurullarımıza yapılan tüm uyarılarımıza rağmen tepkisiz kalındığı tarafımızca  gözlemlendiğinden yerel seçim çalışmaları için gerekli olan motivasyonu  sağlayamayacağımız konusunda yönetim kurulumuz ile mutabakata varmış  bulunmaktayız. Bizler için bulunduğumuz makamların, mevkilerin, koltukların önemi  yoktur. Önemli olan ilkelerimize, ideallerimize yakışır şekilde davranmaktır.  Yaptığımız değerlendirme sonucunda, karar alma süreçlerinde yaşadığımız  sıkıntılar ve hissettiğimiz güvensizlik neticesinde süreç bizleri yönetim  kurulumla birlikte istifaetme kararını alma noktasına getirmiştir. Yönetim  kurulumla birlikte istifa etmiş bulunmaktayız."

Özkan, Türkiye emekçilerinin ülke zenginliklerinden hak ettikleri payı  alabilmeleri ve CHP'nin Türkiye'nin dört bir yanında iktidara gelebilmesi için  mücadeleyi sürdüreceklerini aktardı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...