Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2014 22:46

CHP'de 12 saatlik seçim toplantı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı sona erdi. Parti genel merkezinde basına kapalı yapılan toplantı 12 saat sürdü.

CHP'de 12 saatlik seçim toplantı
chp, chp toplantı, kemal kılıçdaroğlu,

Sonrasında açıklama yapılmayan toplantıda, yerel seçim değerlendirmesinin yanı sıra cumhurbaşkanlığı seçimleri de ele alındı. Toplantının öğleden sonraki bölümüne MYK üyeleri katılmadı. İl Başkanları, söz alarak seçim bölgeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de düşünlerini paylaştı. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun talebi doğrultusunda il başkanlarından cumhurbaşkanlığı için belirledikleri üç adayın ismi de istendi. İsimleri kapalı zarfta sunan il başkanlarının, Genel Başkanın alacağı her türlü kararın arkasında olduklarını bildirdikleri de öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun, toplantının kapanışında bir değerlendirme konuşması yaptığı da kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...