Tgrt Haber
30 Haziran 2014 14:11

CHP'de Emine Ülker Tarhan 'aday değilim' dedi

CHP'de Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından yaşanan görüş ayrılığında son gelişme... CHP'de muhaliflerin adayı olarak öne çıkan Ankara Milletvekili Emine Ülke Tarhan "aday değilim" açıklaması yaptı.

CHP'de Emine Ülker Tarhan 'aday değilim' dedi
chp, emine ülker tarhan, köşk adayı, cumhurbaşkanlığı adayı,

Tarhan bu açıklamayı İhsanoğlu'nun adaylık dilekçesine imza koymayan bir başka CHP'li vekil, Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na yaptı. Kulkuloğlu, Twitter'dan ihsanoğlu'nun adaylık dilekçesini imzalamadığını, ancak Tarhan'ın adaylığını da desteklemeyeceğini açıklamıştı. Kulkuloğlu, bu mesajı üzerine Emine Ülke Tarhan'ın kendisini arayarak, "aday olmayacağım" dediğini de yine Twitter'dan yazdı.
Kulkuloğlu, Twitter'dan şu mesajı paylaştı; "Sn. Emine Ülker Tarhan’ın adaylığı ile ilgili beni arayan, yazan arkadaşlar. Sn. Tarhan beni aradı ve adaylığının söz konusu olmadığını, kendisinin istemi ve bilgisi dışında gelişen bir olay olduğunu söyledi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...