Tgrt Haber
13 Şubat 2019 17:26

'CHP'de Kandil'deki terör baronlarının sözü geçiyor'

Mamak'ta konuşan Başkan Erdoğan, "3-5 oy daha fazla alabilmek için gittiler terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla pazarlığa oturdular. Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici sahnelere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu parti olmakla övünen CHP'de Kandil'deki terör baronlarının sözü geçiyor." dedi.

'CHP'de Kandil'deki terör baronlarının sözü geçiyor'
erdoğan,

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Mamak'taki Üreğil Millet Bahçesi'nde düzenlenen tolu açılış töreninde önemli mesajlar verdi.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Burada Ankara'nın en büyük millet bahçesi açılıyor. Mamaklı kardeşlerim temiz bir ortamda güzel vakit geçirebilecek. Evlatlarımız doğaya yeşile toprağa olan özlemlerini giderebilecek.

SON GÜNLERDE KENDİLERİNİ İYİCE KAYBETTİLER

CHP'nin başını çektiği yıkım ittifakı 31 Mart'ı 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor. Son günlerde kendilerini iyice kaybettiler. Daha önce milleti denize dökmekten bahsediyorlardı şimdi de mezar kazmaktan bahsediyorlar. Geçenlerde birisi şahsımı ipe götürmekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktı.

CHP'DE UTANÇ VERİCİ SAHNELERE ŞAHİT OLUYORUZ

Gezi'de, 17-25 Aralık'ta tankla tüfekle 15 Temmuz'da başaramadıklarını şimdi başka bir yolla yapmaya çalışıyorlar. 3-5 oy daha fazla alabilmek için gittiler terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla pazarlığa oturdular. Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici sahnelere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu parti olmakla övünen CHP'de Kandil'deki terör baronlarının sözü geçiyor.

CHP BECERİKSİZLİK DEMEKTİR

Ankara'da Cumhur İttifakı olarak MHP ile beraberiz. Karşımızda CHP, HDP, İYİ Parti, SP… Bunlarda dörtlü malum zillet, illet ittifakı. Bu partinin çoğu belediye başkan adaylarını lobiler, terör örgütleri, marjinal çevreler belirliyor. CHP Genel Başkanı'nın yardımcıları partinin bu durumuna isyan etmeye başladı. Bunların doğru bir işleri yok. Devri iktidarlarında Türkiye'ye kazandırdıkları eli yüzü düzgün tek bir eserleri yok. CHP, çöp, çukur, çamur demektir. CHP, yokluk, yoksulluk, yolsuzluk, hırsızlık, haksızlık, kavga, kaos, kutuplaşma demektir. CHP, bakımsızlık, beceriksizlik demektir.

BUNLAR 3 KOYUNU GÜDEMEZ

Bunlara 3 koyun verseniz Çubuk çayının kenarında güt deseniz bunu bile beceremezler, kaybedip gelirler. Biz hedeflerimizi karşımızdakilerin çapsızlığına göre değil milletimizin ihtiyaçlarına göre yapıyoruz. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için mücadele ediyoruz.

ANKARA'YI 15 KİLOMETRE UZATACAĞIZ

Ankara'yı toplam 15 kilometre uzatacağız. Mamak'a raylı sistemi getirecek Mamak'ı diğer ilçelerimizle raylı sistem vasıtasıyla bağlamış olacağız.

BEYPAZARI İLE KAYSERİ MUKAYESE EDİLİR Mİ?

Beypazarı ile Kayseri mukayese edilir mi? Birisi büyükşehir birisi Ankara'nın kenarında bir ilçemiz. Gençler sizlere ve hanım kardeşlerime sesleniyorum Cumhur İttifakı yapıyoruz değil mi? Bu ittifakta AK Parti MHP var.

AK PARTİ'DEN DE MHP'DEN DE FİRE OLMAMASI LAZIM

AK Parti'li ve MHP'li kardeşlerime sesleniyorum en ufak bir fire vermeden adayımıza sahip çıkacağız. AK Parti'den de MHP'den de fire olmaması lazım. El ele vererek cumhuru Ankara'da yerel yönetimde iktidara getirmemiz lazım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...