Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2015 20:26

CHP'de seçim sürüyor, Sarıgül ve Baykal geride kaldı iddiası

Oy sayımı devam eden İstanbul 2. bölgede eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Antalya'da Deniz Baykal'ın ilk sıralarda olmadığı belirtiliyor.

CHP'de seçim sürüyor, Sarıgül ve Baykal geride kaldı iddiası
mustafa sarıgül, deniz baykal, seçim, chp seçim,

Oy sayımı devam eden İstanbul 2. bölgede eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Antalya'da Deniz Baykal'ın ilk sıralarda olmadığı belirtiliyer. İstanbul 1. bölgede Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Gamze İlgezdi ve Kadir Gökmen Öğüt'ün önde olduğu, İstanbul 3. bölgede ise İlhan Cihaner'in önde olduğu belirtiliyor.

Manisa'da Özgür Özel
Alınan bilgilere göre Manisa'da halen sayım devam etse de tüm ilçelerde birinci sırada Özgür Özel'in liste başı olması bekleniyor. Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer ve Mustafa Başgülşen arasında ikincilik için kıyasıya bir çekişme yaşandığı ifade ediliyor. Kesinleşen sonuçlara göre bazı kentlerde milletvekili listesi şöyle oluştu:
Aksaray: Mehmet Öztürk, Haşmet Tekin Ökçe, Mehmet Ali Topaç.
Bartın: Muhammet Rıza Yalçınkaya, Aysu Bankoğlu.
Bolu: Tanju Özcan, Yusuf Renkli, Mehmet Burak Cop.
Burdur: Mehmet Göker, Kadir Koç, Okan Kurd.
Bilecik: Yaşar Tüzün, Ali Çağatay Karaahmet.

Kaynak: Milliyet-Meriç Tafolar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...