Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2014 15:29

CHP'de toplu istifa

Mersin’de, CHP İl yönetiminden istifa ederek dilekçelerini genel merkeze gönderen 13 yönetim kurulu üyesi, partinin İl Başkanı Mehmet Faruk Akar yüzünden kan kaybettiğini iddia ederek istifa ettiklerini açıkladı.

CHP'de toplu istifa
Mersin, CHP, istifa, Mersin

CHP İl Binası önünde bir araya gelen istifa edenlerden Zeki Karakoyun, Mesut Kıvılcım, Ender Can Kayıhan, Şenol Akşanlı, Selman Özipek, Adnan Avcı, Bünyamin Uçar, Mehmet Duran Üstül, Selahattin Has, Süleyman Monguldal, basın toplantısı ile istifa nedenlerini açıkladı. İstifasını veren yönetim kurulu üyelerinden Ender Can Kayıhan, grup adına yaptığı açıklamada istifa sürecinin yeni bir dönem başlatacağını söyledi.
Noter tasdikli istifa dilekçesini gösteren ve parti tüzüğüne göre 13 istifadan dolayı mevcut yönetimin düştüğünü kaydeden Kayıhan, "Sorumluluk bilinci ile yeni bir kongre sürecinin partimize taze kan ve enerji getireceği düşüncesi ile yenilenmeyi bir sorumluluk sayıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...