Tgrt Haber
29 Haziran 2014 10:06

CHP'den Köşk için yeni aday mı çıkıyor?

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstermesine tepki gösteren bazı milletvekilleri eski Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ı aday göstermek için girişim başlattı.

CHP'den Köşk için yeni aday mı çıkıyor?
chp,köşk,seçim,yeni aday,emine ülker,tarhan,

Adaylık için gereken 20 imza için ilk imzayı Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum attı. Batum durumu canlı yayında açıklamıştı. Batum'un ardından Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile Adana Milletvekili Ümit Özgümüş'ün de imza verdiği öne sürülüyor.
Ulusalcı isimlerden İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in de Tarhan'ın adaylığına imza verdiği belirtildi. Baykal'a yakın isimlerden İstanbul Milletvekili Nur Serter'in de Tarhan'a destek vereceğini belirttiği öğrenildi.  CHP ve MHP İhsanoğlu'nun adaylık başvurusunu bugün 13:00'de yapacak. Tarhan'ın adaylığı için girişim başlatan isimlerin ise yarın biraraya gelerek durum değerlendirmesi yapacakları belirtildi. 

CHP'den Köşk için yeni aday mı çıkıyor?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...