Tgrt Haber
14 Ağustos 2021 20:01

CHP'li Altay’ın ‘yardım ekiplerimiz sel bölgesine sokulmadı’ iddiasını Kılıçdaroğlu yalanladı

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Kastamonu ve Sinop sel felaketinin ardından bölgeye giden İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri'nden gelen ekiplerin 'size ihtiyacımız yok' denilerek şehre sokulmadığını öne sürmüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sinop'taki sel bölgesinde yaptığı açıklamalarda, Altay'ın iddiasını boşa çıkardı.

CHP'li Altay’ın ‘yardım ekiplerimiz sel bölgesine sokulmadı’ iddiasını Kılıçdaroğlu yalanladı
Engin Altay,Kemal Kılıçdaroğlu,sel

Türkiye, Kastamonu ve Sinop'taki sel felaketlerinin ardından yaralarını sarmaya çalışırken CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan şaşkına çeviren bir açıklama geldi.

Bölgeye giderek açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, afet noktalarına CHP'li belediyelerden gelen desteğin kabul edilmediğini öne sürmüştü.

CHP'li Altay, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği itfaiye ve su TIR'ları 'ihtiyacımız yok' denilerek şehre sokulmamış. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen itfaiye ekiplerine 'size ihtiyacımız yok' denmiş" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Altay’ın ‘yardım ekiplerimiz sel bölgesine sokulmadı’ iddiasını Kılıçdaroğlu yalanladı

ALTAY'I BAŞKANI YALANLADI

Altay'ın dün yaptığı bu açıklamalardan sonra bugün kendi partisinin başkanı yalanladı.

Kılıçdaroğlu Sinop'taki sel bölgesinde yaptığı basın açıklamasında, "Belediye başkanlarımız elinden gelen bütün çabalarımızı gösterdiler. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımızın güçlü bir ekibi ve araçları var burada. Diğer belediye başkanlarımızın da var." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...