Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2021 15:47 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

CHP'li Atila Sertel, Müslümanlarla alay etti: Euro, dolar diye diye tesbih çekiyorlar

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Halk TV'de "Camide 'Euro, dolar' diye diye tespih çekiyorlar" diyerek Müslümanların inançlarıyla dalga geçti. Sertel'e sosyal medyada tepki yağdı.

CHP'li Atila Sertel, Müslümanlarla alay etti: Euro, dolar diye diye tesbih çekiyorlar
chp,medya mahallesi,halk tv,ayşenur arslan,atila sertel

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Halk TV’de Müslümanların inançlarıyla dalga geçti. Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan Sertel, gazeteci Mehmet Barlas ile ilgili bir tartışmadan hareketle Müslümanları hedef aldı. Sertel “Bak Ayşenur abla, bunlar camide tesbih çekerken bile samimiyetimle söylüyorum, 'Euro, dolar, Euro, dolar' diye taneleri çekemiyorlarsa ben de Atila Sertel değilim” dedi. 

Çirkin sözlere Ayşenur Arslan kahhaka atarak “Altın yok mu?” karşılığını verdi. Sertel ise “Altın da olabilir ama euro dolar diye çeken çok var” diye konuştu. 

BU İLK DEĞİL!

Ayşenur Arslan daha önce de “Yatırım aracı sadece borsa, altın ya da konut değil. Fakirlerin yatırım aracı da şudur; ahiret, cennet, sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar" diyerek Müslümanların inancıyla alay etmişti. 

Sosyal medyada Sertel’in Müslümanları aşağılayan sözlerine binlerce tepki geldi. CHP yönetiminden hiçbir açıklama gelmemesi ise dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...