Tgrt Haber
26 Eylül 2021 17:33

CHP'li başkandan skandal sözler: Erdoğan'ın fotoğrafını asanların kafalarını kıracağım!

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, yaptığı konuşmada makam odasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını bulunduran kişileri, ellerini ve kafalarını kırmakla tehdit etti. Bunun üzerine CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek toplantıyı terk ederek istifa ettiğini duyurdu.

CHP'li başkandan skandal sözler: Erdoğan'ın fotoğrafını asanların kafalarını kıracağım!
chp,erdoğan,makam odası,Tugay Odabaşıoğlu,Yüksel Kepenek

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu'nun, makam odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını bulunduran başkanları tehdit sözleri, parti içinde ve dışında tepkilere neden oldu. Bu başkanları ellerini ve kafalarını kırmakla tehdit eden Odabaşıoğlu'nun ifadelerinin ardından CHP'li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek istifasını verdi.

CHP Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda bulunduğu açıklamalarla tepkileri üzerine çeken Tugay Odabaşıoğlu "Bazı Belediye Başkanları'mızın odalarında Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı var. Gençlik kollarının çalışmalarını bölmeye çalışan var. Biz onların ellerini kollarını kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı. 

"ELLERİNİ KIRMAKLA KALMAM KAFASINI DA KIRARIM"

Sabah gazetesinin haberine göre, Gençlik Kolları Başkanı'nın bu sözlerinin ardından bazı belediye başkanları duruma tepki gösterdi. Sinirlenerek toplantı salonunu terk eden başkanlara rağmen kendi içinde dahi eleştirilen CHP'li başkan yine de çirkin söylemlerine devam etti.

Önceki gün Denizli Honaz'da düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı'nda da Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda sarf ettiği sözlerin arkasında olduğunu vurgulayan Odabaşıoğlu, "Beni o günkü sözlerimden dolayı eleştirenler, tepki gösterenler var. O günkü sözlerimin arkasındayım. Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım" ifadeleriyle hatasının arkasında durdu.

"SEÇİLMİŞ BİR BAŞKANI YOK SAYIYORSUNUZ"

Makam odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın fotoğrafı asılı olan CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ise toplantıyı terk etti. Duruma tepki gösteren Kepenek, "Bizleri kafa kırmakla tehdit ediyorsunuz. Örgüt örgüt deyip seçilmiş bir başkanı yok sayıyorsunuz. Yeter, bıktım artık. İstifa ediyorum" şeklinde konuştu.

TOPLANTI İPTAL EDİLDİ

Başkan konuşmasının ardından salonu terk ederken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer, Kepenek'in arkasından koşarak bir süre başkanı ikna etmeye çalıştı. Kepenek salona geri dönmeyince toplantı iptal edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...