Tgrt Haber
19 Ocak 2022 23:15

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 200 bin dolar alırken suçüstü yakalandı

CHP yönetimindeki Bilecik Belediyesi'nde düzenlenen baskında rüşvete suçüstü yapıldı. Belediye Başkanı Semih Şahin'in yardımcısı Selçuk Erdağı, 200 bin dolar alırken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 200 bin dolar alırken suçüstü yakalandı
CHP,BİLECİK,BELEDİYE,RÜŞVET

Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Bilecik Belediyesi'ne düzenlediği operasyonda rüşvet alan başkan yardımcısı suçüstü yakalandı.

EMNİYETİ ALARMA GEÇİREN İHBAR

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in danışmanı ve belediye iştiraklarından Kayı A.Ş isimli firmanın Yönetim Kurulu başkanı olan Selçuk Erdağı ile ilgili emniyete ihbar geldi. Buna göre; Erdağı'nın bina ruhsatı almak isteyen bir şahıstan ruhsat bedeli için 400 bin TL, yapımı süren ve tahmini değeri 42 milyon TL olan AVM’nin işlemlerini takip etmek için bir şahıstan 5 milyon TL istediği iddia edildi.

Yapılan görüşmeler sonucunda AVM’nin işlemlerini takip etme maksatlı şahısla 200 bin dolar nakit, 130 bin dolar senet olmak üzere anlaşmaya varıldığı, para alışverişinin ise Selçuk Erdağı'nın Bilecik Belediyesi'ndeki ofisinde gerçekleşeceği öğrenildi. 

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 200 bin dolar alırken suçüstü yakalandı

200 BİN DOLAR RÜŞVET ALIRKEN BASILDI

İhbar üzerine harekete geçen Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri operasyon başlattı. Belediyedeki odasında rüşvet alırken suçüstü yakalanan Selçuk Erdağı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Erdağı’nın odasında seri numarası önceden alınmış 200 bin dolar ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...