Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2021 17:13

CHP'li ilçe başkanı Cemal Emir'den Cumhurbaşkanı ve AK Partililere küstah sözler

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, katıldığı bir etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partililer için skandal ifadeler kullandı. Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler söyleyen Emir, "Bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız, bir daha onun gibileri gelmesin diye onların kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.

CHP'li ilçe başkanı Cemal Emir'den Cumhurbaşkanı ve AK Partililere küstah sözler
CHP,İLÇE BAŞKANI,CEMAL EMİR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, Ankara'da düzenlenen bir etkinlikte söylediği skandal ifadeler nedeniyle tepkilerin hedefi oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edip ona oy veren seçmenlere de tehditler savuran Cemal Emir, partililere şöyle seslendi:

"KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ"

"Samsun'dan Atatürk'ün gelmesini beklemeyin, gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız. Bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız, bir daha onlar gibi gelmesin diye köklerini kazıyacağız.

Bu kavgayı da buradan Etimesgut'tan ateşleyeceğiz. Artık kimler korkacaksa onlar korksun. Bizim bir sloganımız var; korkmayacağız, yılmayacağız susmayacağız değil, korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız."

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

CHP'li ilçe başkanının bu sözleri sosyal medyada da gündeme geldi. Çok sayıda kullanıcı nefret söylemi ve tehdit içeren bu açıklamalara tepki yağdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...