Tgrt Haber
10 Ekim 2021 20:11

CHP'li Özkan'ın 'kumanya' yalanını Adana Emniyeti ortaya çıkardı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından, vatandaşlar 'polislerden artan kumanyaları topluyor' paylaşımında bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü’nün yayınladığı görüntülerde ise vatandaşların üzerinden yiyecek ve içeceklerin güvenlik tedbiri amacıyla alındığı, çıkışta ise iade edildiği görülüyor.

CHP'li Özkan'ın 'kumanya' yalanını Adana Emniyeti ortaya çıkardı
Adana,kumanya,Tuncay Özkan,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılış programında, alana gelen vatandaşların üzerlerinde bulunan yiyecek ve içecekler alınmadı. Vatandaşlar açılış töreninin yapıldığı alandan çıktıktan sonra içeri alınmayan yiyecek ve içeceklerini çıkışta geri aldı.

'KUMANYALARDAN ARTA KALANLARI TOPLADILAR' YALANI

İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı açılış programına gelen vatandaşların polislerin kumanyalarından geride kalanları topladığı iddiası dikkat çekti.

Açıklamanın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü, törenin yapıldığı alana giren vatandaşların yanlarında getirdikleri yiyecek ve içeceklerin alındığı görüntüyü ardından program sonunda çıktıkları sırada kendilerinden alınan yiyecek ve içeceklerin verildiği görüntüyü paylaştı.

Paylaşılan görüntüyle birlikte, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın sosyal medyada yaptığı açıklamayı yalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...