Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2014 19:15

CHP'li vekil istifasını geri çekti

Kırklareli'ye Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun aday gösterilmesinin ardından partisine istifa dilekçesi veren Turgut Dibek, istifasını geri çekti.

CHP'li vekil istifasını geri çekti
CHP , Kırklareli Belediye Başkanlığı , Kemal Kılıçdaroğlu , Turgut Dibek , aday , istifa ,

CHP Parti Meclisi'nce Kırklareli Belediye Başkanlığı'na Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun aday gösterilmesinin ardından partisine resti çekip istifa dilekçesi veren Milletvekili Dibek'in istifasını geri çektiği öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Dibek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve istifasını geri aldığını bildirdi. Seçim çalışmalarını Kesimoğlu ile birlikte yürüteceğini kaydeden Dibek, Cuma günü Kesimoğlu ile birlikte Kırklareli'ye geleceklerini söyledi.
"KILIÇDAROĞLU YIRTIP ATMIŞ"
Dibek, "Genel başkanımız ile bir görüşme gerçekleştirdim. Genel başkanımız istifa dilekçemi işleme dahi koymadan yırtıp atmış. Seçim çalışmalarımızı Sayın Mehmet Kesimoğlu ile birlikte sürdüreceğiz. Cuma günü bir aksilik olmadığı takdirde Sayın Mehmet Kesimoğlu ile Kırklareli'ye döneceğiz. Önümüzdeki saatlerde bu konu ile alakalı yazılı bir açıklama yapacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...