Tgrt Haber
03 Nisan 2017 06:35

CHP'li vekilden 'evet' diyenlere tehdit

CHP'li milletvekili Hüsnü Bozkurt, halka referandum tehditleri savurdu.

CHP'li vekilden 'evet' diyenlere tehdit
hüsnü bozkurt, chp

CHP Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt, Uğur Dündar'ın sık sık skandallarla gündeme gelen Halk Arenası programına katılarak Türk halkına referandum tehditleri savurdu. Sandıktan "hayır" çıkacağına inandığını belirten Bozkurt, "evet" çıkması halinde de kimsenin heveslenmemesi gerektiğini söyledi. Aldıkları oy oranının önemli olmadığını söyleyerek halkın iradesini hiçe sayan Bozkurt, halkın kimi desteklediğinin önemli olmadığını, ülkenin sahibinin kendileri olduğunu iddia ederek büyük tepki topladı.

EVET DİYEN HALKA TEHDİT

Büyüklüğümüz aldığımız oyla ölçülemez, biz Atatürkçüyüz, Cumhuriyetçiyiz, biz devrimciyiz diyen CHP'li Bozkurt, "Sandıktan evet çıkarsa da kimse heveslenmesin. Yine Samsundan başlar, sizi İzmir'e kadar kovalarız" diyerek "Evet" diyecek vatandaşlara tehditte bulundu. Referanduma evet diyeceklere "Sizi de 7 göbek sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz" diye tehditler savuran CHP'li Bozkurt'un konuşması tepki çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...