Tgrt Haber
13 May 2014 14:50

CHP'li vekile Feyzioğlu protestosu

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, partililerin tepkisini çekti.

CHP'li vekile Feyzioğlu protestosu
chp, faruk loğoğlu, chp'li vekil, feyzioğlu protestosu, loğoğlu, protesto, haber, haberi, haberleri,

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nu Danıştay’ın kuruluş yıl dönümünde yaptığı konuşmadan ötürü eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu’na partili arkadaşlarından tepki geldi. CHP grup toplantısına katılmak üzere salona gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Feyzioğlu’nu eleştiren açıklamalarından ötürü partililerin tepkisini çekti. Yanına gelen bir partili, Loğoğlu’nun yaptığı açıklamaya tepki göstererek, Loğoğlu’nun salondan dışarıya çıkmasını istedi. Partilinin bu tepkisine diğer partililerde alkışlayarak tepki verirken, bazı milletvekilleri de Loğoğlu’nu eleştiren partililerle tartıştı. Salon bir anda gerilirken, bazı milletvekillerinin araya girmesi ile gerginlik önlendi. Bazı milletvekillerinin de Loğoğlu’nun yanına gelerek destek verdikleri gözlenirken, Loğoğlu, gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...