Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2014 22:55

CHP'li vekile partililerden sitem

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, 17 Aralık operasyonu ile ilgili konuşurken bir partilinin, 'Yeter artık ya, sonucu açıklayın' şeklinde tepkisiyle karşılaştı.

CHP'li vekile partililerden sitem
CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, 17 Aralık operasyonu

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, 17 Aralık operasyonu ile ilgili konuşurken bir partilinin, "Yeter artık ya, sonucu açıklayın" şeklinde tepkisiyle karşılaştı. Bunun üzerine Milletvekili Yıldız, konuşmasını keserek seçim sonuçlarını açıkladı. Bugün sabah saatlerinde Giresun Belediyesi eski nikah salonunda yapılan oy verme işlemi ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Meclis Adaylarını Belirleme Seçimi, akşam saatlerinde sonuçların açıklanması ile sona erdi. Seçim sonuçlarını açıklamadan önce 17 Aralık Operasyonu ile ilgili konuşma yapan seçim sorumlusu CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız'a bir partili, "Yeter artık ya, seçim sonucunu açıkla" diyerek tepki gösterdi. Tepki üzerine kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Yıldız, "Gel arkadaşım ben sana seçim sonuçlarını vereyim istersen" diyerek yanıt verdi ve konuşmasını keserek seçim sonuçlarını açıkladı. Yıldız'ın konuşmasına tepki gösteren partiliye Belediye Başkanı Kerim Aksu ve İl Başkanı Eşref Karaibrahim tepki gösterdi. Partili salondan dışarı çıkarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...