Tgrt Haber
18 Aralık 2018 17:35

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu oldu

CHP'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu.

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu oldu
ekrem imamoğlu,chp,İstanbul belediye başkan adayı

CHP Parti Meclisi,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yerel seçimde aday olacak isimleri belirlemek üzere toplandı.

CHP, 31 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek yerel seçimlerde İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı. CHP, MYK sonrasında düzenlenen ve Parti Meclisi’nde onaylanan Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı kesinleşmiş oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu, Twitter paylaşımında "İstanbul’un geleceği ve İstanbulluların mutluluğu için yola çıkıyoruz" dedi. 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu, ilk mesajını sosyal medyadan verdi. İmamoğlu, Twitter paylaşımında "Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm İstanbullulara içtenlikle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...