Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2019 16:18

CHP'nin İstanbul'daki 4 adayı daha belli oldu

CHP'nin parti genel merkezinde gerçekleştirilen MYK toplantısında İstanbul'da aday gösterilecek 4 ismi daha netleştirdiği kaydedildi. Maltepe'de mevcut başkan Ali Kılıç, Küçükçekmece'de Kemal Çebi, Şişli'de Muammer Keskin’i, Beyoğlu'da ise ise Alper Taş'ın isimleri Parti Meclisi'nde oylamaya sunulacak.

CHP'nin İstanbul'daki 4 adayı daha belli oldu
chp,,istanbul,,31 mart,,yerel seçimler,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkez binasında toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

Toplanın bugünkü gündeminde özellikle İstanbul adayları üzerinde önemle durulduğu belirtilirken, 4 ilçede daha hangi adaylarla seçmen karşısına çıkılacağının netleştiği öğrenildi.

Buna göre CHP, Maltepe'de mevcut başkan Ali Kılıç, Küçükçekmece'de Kemal Çebi, Şişli'de Muammer Keskin’i, Beyoğlu'da ise ise Alper Taş'ı aday göstermeye karar verdi.

Bu isimler CHP Parti Meclisi'nde onaya sunulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...