Tgrt Haber
07 May 2021 14:39

CHP’yi "İnce" telaşı sardı

Muharrem İnce’nin parti kurma zamanı yaklaştı, CHP’de alarm verildi. Bazı milletvekilleri ve eski ağır toplar İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılınca, CHP yönetimi tedbir arayışına girdi.

CHP’yi "İnce" telaşı sardı
muharrem ince,,CHP,

CHP’nin son Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce parti çalışmalarını hızlandırınca CHP’yi tekrar ‘İnce telaşı' sardı.

Muharrem İnce 19 Mayıs'ta Memleket Partisi'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na sunmaya hazırlanıyor,

CHP'DEN "İNCE" TEYAKKUZU
CHP yönetimi daha önce İnce ile temas edebilecek isimlerle görüşerek muhtemel transferleri engellemeye çalışmıştı. İnce'nin parti kurma süresi yaklaştıkça CHP de olası istifalara karşı teyakkuza geçti

Geçtiğimiz aylarda CHP’nin il ve ilçe teşkilatlarında kopmalar olmuş, milletvekili düzeyinde istifalar gelmişti.

İstifa kervanına son olarak eski Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Mustafa Kemal Çiçek katıldı. Bu iki ismin de yeni adresi Memleket Partisi olacak

İKNA İÇİN UĞRAŞIYORLAR
CHP yönetiminin, yeni istifaları önlemek için İnce ile yakın çalışmış ve kurultayda destek olmuş isimlerle bire bir temas kurduğu belirtiliyor böylece bu isimlerin partiden ayrılmamaları konusunda iknaya çalışıldığı ifade ediliyor.

KÜSKÜNLER BEKLEMEDE
Öte yandan kulislerde CHP’deki Küskünlerin de İnce’yi takibe aldığı konuşuluyor. Bu isimlerle birlikte bazı milletvekilleri, gazeteciler, iş adamlarının da partiye katılabileceği vurgulanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...