Tgrt Haber
10 Ocak 2014 10:00

Çiçek, 'Gazeteciler vazgeçilmez işleve sahip'

TBMM Başkanı Çiçek, hukuk devletinin yaşatılmasında vazgeçilmez işleve sahip gazetecilerin görevlerini özgür şekilde yürütmelerinin dünyayı daha yaşanılır hale getireceğini bildirdi.

Çiçek, 'Gazeteciler vazgeçilmez işleve sahip'
tbmm başkanı, cemil çiçek, gazeteciler'e övgü,

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazeteciler için son derece anlamlı olduğunu belirttiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Çiçek, mesajında şunları kaydetti: "Hukuk devletinin yaşatılması ve demokrasimizin geliştirilmesinde vazgeçilmez bir işleve sahip olan gazetecilerin, yaşadığımız dünyanın daha güzel hale getirilmesinde vazgeçilmez bir yere sahip olduklarını düşünüyorum. Yazdıkları haberler ve yaptıkları yorumlarla yaşananları geleceğe taşıyan gazetecilerin, tarafsızlık ilkesini gözeterek, görevlerini özgür bir şekilde yürütmelerinin dünyayı daha yaşanılır hale getireceğine inanıyorum. Hayatı haberleştirerek ufkumuza ışık tutan gazetecilik mesleğinin mensuplarına daha iyi bir gelecek diliyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...