Tgrt Haber
21 Kasım 2018 12:25

Çok konuşulan davetle ilgili Bahçeli kararını verdi!

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 27 Kasım’da Roma’da oynanacak olan Roma-Real Madrid 5. tur karşılaşmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi olarak davet edildi. Bahçeli'nin ise maçı izlemek istediği ancak yoğun siyasi gündemi nedeniyle katılamayacağı öğrenildi.

Çok konuşulan davetle ilgili Bahçeli kararını verdi!
devlet bahçeli,şampiyonlar ligi

Cengiz Ünder’in forma giydiği Roma Kulübü Baskanı James Pallotta ve Sportif Direktörü Monchi tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yapılan bu resmi davet , FİFA menajeri Bayram Tutumlu aracılığı ile iletildi. Şampiyonlar Ligi’nde Roma’nın ilk maçı kaybettiği 3-0’lik skor sonrası oldukça önem taşıyan karşılaşma için çok sayıda önemli konuk davet edildi.


Bu isimler arasında dünya tenis şampiyonu Nadal ve ünlü aktör Antonio Banderas da yer alıyor. Roma kulübü tarafından resmi olarak davet edilen Devlet Bahçeli’nin siyasi gündemin yoğun programına rağmen bu maçı izlemek istediği ve Cengiz Ünder ile Roma’yı bu önemli maçta gönülden destekleyeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...