Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2019 14:56

Cumhur İttifakı adayı Özhaseki: 5 bin proje ile huzurunuzdayız

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, "Şimdi önümüzde Ankara imtihanı var. 30 kişilik ekiple aylarca emek verdik. 11 ana başlıkla 111 ciddi proje hazırladık. 5 bine yakın proje ile huzurlarınızdayız. Biz düşüncelerimizi projelerimizi anlattık. Biz sanıyorduk ki projelerimiz yarışacak. Ben böyle bir seçim dönemi hayal ediyordum. Bizim gibi dersine çalışıp proje hazırlayıp insanların huzuruna çıkan olmadı." dedi..

Cumhur İttifakı adayı Özhaseki: 5 bin proje ile huzurunuzdayız
mehmet özhaseki,

ÖZHASEKİ KÜRSÜDE: 5 BİNE YAKIN PROJE İLE HUZURUNUZDAYIZ
Kürsüye önce Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki çıktı. Özhaseki'nin yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Her türlü kirli oyun Ankara'da bozulur. Dik duruşunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kayseri'den Avrupa'nın başkentleriyle yarışacak bir şehir bırakarak ayrıldım. Sonra bakanlık dönemim başladı. Terör örgütleri masumların evlerini yaktı. Kürt kardeşlerimizin evlerini, altyapılarını yaptım. Şimdi önümüzde Ankara imtihanı var. 30 kişilik ekiple aylarca emek verdik. 11 ana başlıkla 111 ciddi proje hazırladık. 5 bine yakın proje ile huzurlarınızdayız. Biz düşüncelerimizi projelerimizi anlattık. Biz sanıyorduk ki projelerimiz yarışacak. Ben böyle bir seçim dönemi hayal ediyordum. Bizim gibi dersine çalışıp proje hazırlayıp insanların huzuruna çıkan olmadı.

CHP'nin adayı böyle bir proje ile çıktı mı? Belediyeciliği de bilmiyor. Her seferinde gaf yapıyor. Karşı tarafta bir ittifak var herkes onu anlamaya çalışıyor. Görünürde iki parti var; CHP ve İYİ Parti. Bir de utandıkları sakladıkları ortak var. Eğer çok sevdiyseniz çıkın iftiharla açıklayın. Biz kül yuttururuz sanıyorlar. Ama Ankaralı kardeşlerim bunlardan çok daha akıllı. Bunlar söyleyemiyor ama Kandil söylüyor.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...