Tgrt Haber
03 Ağustos 2014 15:08

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül veda ziyaretlerine başlıyor

Görev süresi 28 Ağustos'ta dolacak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda ziyaretlerine başlıyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül veda ziyaretlerine başlıyor
abdullah gül,veda ziyaretleri,cumhurbaşkanı,veda ziyaretleri,

Cumhurbaşkanı Gül, ilk olarak TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret edecek. Veda ziyareti, yarın Çiçek'in TBMM'deki makamında gerçekleşecek. Gül, yarın Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de Başbakanlık'ta bir araya gelecek.
Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay başkanlarını 5 Ağustos 2014 Salı günü ziyaret edecek Gül, 4-6 Ağustos tarihlerinde yapılacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ)  nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e 7 Ağustos 2014 Perşembe günü veda ziyaretinde bulunacak.
Cumhurbaşkanı Gül, TBMM'de grubu bulunan partilerin genel başkanları ile de genel merkezlerde görüşecek.  
Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonları
Cumhurbaşkanı Gül, 12 ve 19 Ağustos'ta Çankaya Köşkü'nde iki veda resepsiyonu verecek. Devlet erkanının davet edileceği ilk resepsiyonun ardından düzenlenecek ikinci resepsiyona, iş dünyasından isimler, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.Öte yandan Gül, her yıl olduğu gibi bu yıl da YAŞ üyelerine yemek verecek. Cumhurbaşkanı Gül, 5 Ağustos Salı günü akşam yemeğinde ise YAŞ üyeleriyle son kez bir araya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...