Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 14:21 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 14:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl sonra İran’a gidiyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl sonra İran’a resmi ziyaret gerçekleştirecek. 19 Temmuz’da yapılacak ziyaretin günübirlik olacağı öğrenildi. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl sonra İran’a gidiyor
erdoğan,iran

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yıl sonra İran’a resmi ziyarette bulunacak. Günübirlik olarak gerçekleştirilecek olan ziyarette çeşitli konuların görüşüleceği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Tahran'da bir araya geleceği ifade edildi. Kritik görüşmede bölgesel gelişmelerin ele alınması bekleniliyor.

4 YIL SONRA KRİTİK TEMAS

Cumhurbaşkanı en son, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet başkanı Vladimir Putin'le üçlü zirve gerçekleştirmek için 7 Eylül 2018'de İran'a gitmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GULSAH DOGAN 5 Temmuz 2022 21:48

SN CUMHURBASKANIMIZI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ ALLAH BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN BASIMIZIN TACISINIZ GONLUMUZE TAHT KURDUNUZ SİZLERİ COK SEVİYORUZ HURMETLER

Sonraki Haber Yükleniyor...