Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Aralık 2019 13:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Toplantısı öncesi ülke liderleriyle aile fotoğrafı çekiminde yer aldı. Aile fotoğrafında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında ABD Başkanı Donald Trump ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafına katıldı
NATO,aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve heyeti İngiltere’nin başkenti Londra’da NATO Liderler Toplantısı’nın gerçekleştirileceği The Grove Otel’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi el sıkışma töreninin ardından liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı. Aile fotoğrafında Erdoğan'ın yanında ABD Başkanı Donald Trump ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez yer aldı. Fotoğraf çekiminin ardından bando gösterisi düzenlendi.

Örgütün planları ele alınacak

NATO Liderler Toplantısı'nda, NATO topraklarına yönelik, terörizm dahil tüm tehdit ve imtihanlar karşısında birlik ve dayanışma içinde hareket edilmesi, Avrupa-Atlantik ahenginin öneminin teyit edilmesi planlanıyor. Toplantıda ayrıca, İttifakın güncel güvenlik ortamı karşısındaki adaptasyonuna yönelik çalışmalarda kaydedilen ilerlemelerin de ele alınması bu bağlamda liderlerce Örgüt’ün 2020’li yıllara hazırlanması hususunda yönerge verilmesi öngörülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...