Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2022 23:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bedava elektrik' vaadini CHP'li başkana sordu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği konuşmasında çiftçilere elektriği bedava verecekleri vaadinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın'da katıldığı parti toplantısında Kılıçdaroğlu'na bu vaadi nedeniyle yüklendi. Erdoğan, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na 'Elektriği ücretsiz vermeye başladınız mı?' diye sorduğunu belirterek vatandaşların bu vaadin takipçisi olmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bedava elektrik' vaadini CHP'li başkana sordu
CHP,Kemal Kılıçdaroğlu,Şanlıurfa,Recep Tayyip Erdoğan,Aydın,Özlem Çerçioğlu,,elektrik

Şanlıurfa'da STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda konulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" vaadinde bulunmuştu. Çok sayıda belediyenin yönetimini elinden bulundurmasına karşın çiftçilere bedava elektrik hizmetinden bulunmayan CHP, iktidar temsilcilerinin sert eleştirilerine hedef olmuştu.  Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen partisinin Aydın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu vaadi nedeniyle Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

 

'HALEP ORADAYSA ARŞIN DA BURADA'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun vaadini CHP'li Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sorduğunu belirterek şunları dile getirdi:

Öyle ki artık dilleri ile akılları arasındaki bağ tamamen kopmuş durumda. Daha yönettikleri belediyelerde vatandaş temel hizmetleri bile alamazken şimdi çıkmışlar, çiftçiye elektriği bedava vermekten bahsediyorlar. Biz de Bay Kemal ve yoldaşlarına diyoruz ki 'Halep oradaysa arşın da burada. Madem böyle bir vaadiniz var, gelin bu çılgın projenizi şu an yönettiğiniz büyükşehir belediyelerinde hemen başlatın. Şayet sözünüzde samimiyseniz gelin ücretsiz elektriği benim Aydınlı çiftçi kardeşlerime verin. Aydın çiftçi şehri, hadi ver benim Aydınlı çiftçi kardeşime.

'ELEKTRİĞİ ÜCRETSİZ VERMEYE BAŞLADINIZ MI?'

Bugün Belediye Başkanı hanımefendiye, 'Elektriği ücretsiz vermeye başladınız mı?' dedim. CHP'ye gönül veren kardeşlerime söyleyin. İpe un sermeyin, 2024'ü de beklemeyin. Gelin bu vaadinizi hemen şimdi gerçekleştirin. Elinizden tutan mı var? Size engel olan mı var? Hadi yapsanıza, hadi verin bakalım bedava. Benim çiftçime elektriği ücretsiz olarak verin bakalım. Bunun hesabını sorun onlara. Yapamazlar, veremezler. Meydanlarda söyledikleri diğer tüm 'namus sözleri' gibi bunu da hayata geçiremezler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...