Tgrt Haber
29 Mart 2019 14:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik mitinginde halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Binali Bey'in tek borcu İstanbul’adır. Dolayısıyla hiç kimse seçimden sonra Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz, Kandil’dekiler gibi, Pensilvanya’dakiler gibi… Bizim öyle bir derdimiz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır
recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik mitinginde halka hitap etti.

Pendik konuşmasından satır başları:

İşte Pendik’in konuşmasından satır başları:

Bizi bir araya getiren cumhur ittifakında nedir 15 Temmuz darbe girişimidir. O günden itibaren biz cumhur ittifakını oluşturduk. Karanlık mahfillerde yapılan listeler var. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Gizli saklı taraf kalmadı. Hatta işi belediye başkan adaylarını tehdit etmeye kadar götürdüler. Daha seçilmeden belediye başkanlarının tepesine binenlerin yarın İstanbul’u ve diğer şehirlerimizi bunlara yönettirmeyeceği açıktır. Siz CHP adayına oy verdiğiniz sanacaksınız ama belediyeye Kandil’in militanları yönetecek. Şimdi çıkmış, “ben Trabzonluyum” diyerek Trabzonlu hemşerilerim mi aldatacaksın. Mesele hangi şehirden olup olmadığın değil. Adam olup olmadığın önemli.

Biz de size layık olacağız. Unutmayın; at binenin kılıç kuşananın. Rastgele kişilerle bu iş yürütülmez. Burası İstanbul 15,5 milyon. Burada kalite önemli, burada vasıf önemli.

"Binali Bey'in tek borcu İstanbul’adır."

Bugün Binali kardeşimizin dünyada birçok liderlerle münasebeti oldu. Bay Ekrem sen nereyi tanıyorsun ya? Dur bakalım. Bu iş öyle kolay değil. Daha iyi olacak.
Böyle bir üçlü mü Pendik’e daha iyi hizmet verir mi? Yoksa üstü şişhane altı kaval… Öyleyse hanım kardeşlerim kapı kapı dolaşıyor muyuz? Kale içeriden fethedilir unutmayın. Binali Bey'in tek borcu İstanbul’adır. Dolayısıyla hiç kimse seçimden sonra Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz, Kandil’dekiler gibi, Pensilvanya’dakiler gibi… Bizim öyle bir derdimiz yok.

Şimdi Pendik Belediye Başkan adayımız Ahmet Cin kardeşim, yakasına yapışan teröristin; boyunun ufak olduğuna bakmayın çarpar. O da cin çarpmışa döner. Ömrünü Pendik’e hizmet etmeye adamış bu kardeşimizin tek bir gayesi var, ilçemizin hayallerini gerçeğe dönüştürmektir.

Gördünüz değil mi? CHP’nin Adalar belediye başkan adayı İstiklal Marşı’nı söylemiyor. Niye? Kandil’in arkasında olduğu HDP’nin İstiklal Marşı diye bir derdi yok. Bunların kongrelerinde Türk Bayrağı’nı göremezsiniz. Bunlarla CHP el ele kol kola. Sözde İYİ Parti bunlarla el ele kol kola. Saadet el ele kol kola. Nereden nereye?

Bir yarınımız var, koşalım, çalışalım. Hiç ümitsiz olmayın. Azmedersek rabbim neticesini verir. Ve kaç kişiyi biz ikna edebiliriz? Şunları anlatın; kalplerin sahibi Allah’tır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...