Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Mart 2020 21:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçını aracından takip etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu’nda aracıyla seyir halindeyken, Çaykur Rizespor-Alanyaspor maçının son anlarını takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçını aracından takip etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Bugün hizmete açılan Kuzey Marmara Otoyolu’nda aracıyla ilk sürüş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, berberinde araçta bulunanlara Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçının detaylarını sordu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun o anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Altun görüntüleri, “Cumhurbaşkanımız Rizespor-Alanyaspor maçının son anlarını takip etmeyi de ihmal etmedi” ifadeleriyle paylaştı.
Görüntüde Erdoğan’ın, “Kimin maçı” sorusuna araçtakiler, “Rize’nin maçı var efendim” cevabı verildi. Araçtakiler Erdoğan’a, maçın skorunun 1-1 olduğunu ve uzatma dakikalarının oynandığını ifade etti, Erdoğan ise “Yok ya” tepkisini verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu görüntüleri sosyal medyada çok tıklananlar arasında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...