Tgrt Haber
28 Mart 2019 16:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonominin sorumlusu benim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap etti. Ekonomideki gelişmelere değinen Erdoğan, "Seçimden sonra ekonomimizi bu tür saldırılara karşı daha güçlü hale getirecek yapısal reformları sür'atle gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı ayrıca, "Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim" diyerek "Belediyeler batık, bitik. Çalışanlarının maaşlarını ödeyemiyorlar" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonominin sorumlusu benim
recep tayyip erdoğan,,ankara,,haymana,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Haymana'ya bugüne kadar çok önemli yatırımlar yaptık. İnşallah 31 Mart'tan sonra da bu yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz, ilçemizi bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz.

Haymana'ya aile yaşam merkezi yapacağız. Haymana Şehitler Meydanı'nı, Ömer Özkan Parkı'nı ve itfaiye istasyonunu hizmete sunacağız. İçinizde gerçekten güçlü bir evladınız var Ömer Özkan. Onunla iftihar edin. Bir kültür merkezini ilçemize kazandıracağız.

Haymana'daki termal tesislerinin çevre düzenlemelerini yapıp ilçemizi bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Haymana'ya bioenerji tesisi kuracağız. Halen küçükbaş damızlıklar için hayvan başına yapılan 25 TL destek ödemesine ilave olarak damızlık olarak sürüye katılan her bir hayvan için 100 TL destek vereceğiz. Hedefimiz küçükbaş hayvan varlığımızı 84 milyona yükseltmektir.

EKONOMİK SALDIRILARI ALDIĞIMIZ TEDBİRLERLE BOŞA ÇIKARDIK
İnşallah 31 Mart'tan sonra bu projeleri hayata geçireceğiz. Haymana aynı zamanda bir tarım şehridir. Çiftçilerimizin yaşadığı sıkıntıları yakından biliyoruz. Tohum, mazot, ilaç fiyatlarındaki artışı çok iyi biliyoruz.

Türkiye ekonomisine yönelik saldırıların yol açtığı sarsıntı çiftçilerimizin girdi fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Her kim çıkıp, bu girdilerin fiyatlarını düşüreceğim diyorsa emin olun yalan söylüyor.

Uluslararası birtakım finans kuruluşları resmen Türk ekonomisini çökertmek için saldırıya geçmişti. Doların 7 lirayı aştığı, faizlerin yüzde 40'ları aştığı dönem yaşadık. Hemen tedbirlerimizi aldık. Geçtiğimiz hafta yeni bir girişimde bulundular. Hazırlıklıydık, iki gün içinde bu saldırıyı boşa çıkardık.

ANKARA'YA ADAY GÖNDERDİLER ADAM SAHTE SENETLERLE DOLAŞIYOR
Türkiye ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Belediyelerin çoğu batık, bitik. Personelinin maaşını ödeyemiyor, sanki yerel seçimler bitecek bunlar sanki Türkiye'nin ekonomisini düzeltecek. Yalan söylemeyin millete. Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim ben. Yerel yöneticilerin yapacağı hiçbir şey yok.
Zaten Bay Kemal'in adı ne; yalan. Bunlardan başka bir şey beklemeyin. Ankara'ya büyük şehir adayı gösterdiler. Adam sahte senetlerle dolaşıyor.

Bunlardan Ankara'ya belediye başkanı olur mu? Benim Haymanalı kardeşlerim Allah'ın izniyle Pazar günü bunlara bir Osmanlı tokadı atmaya hazır mı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...