Tgrt Haber
25 Ocak 2021 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elazığ'a yatırımlara devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da depremzedelere teslim edilen konutlarla ilgili yaptığı açıklamada "Elazığ'ı çok daha büyük yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elazığ'a yatırımlara devam edeceğiz
erdoğan,elazığ,,deprem,,depremzede,,deprem konutları,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden Elazığ'daki depremzedelere teslim edilen konutlarla ilgili açıklama yaptı.

ERDOĞAN'DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Konutların yapımında emeği geçenleri tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün Elâzığ'da teslimini gerçekleştirdiğimiz deprem konutlarının hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Oldukça kısa bir sürede, çok sayıda konutun en kaliteli şekilde tamamlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum."  dedi.

ERDOĞAN'DAN ELAZIĞ'A YATIRIM MÜJDESİ
Elazığ'da 8 bin konutun inşasının tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini belirten Erdoğan, "Elazığ'ı çok daha büyük yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elazığ'a yatırımlara devam edeceğiz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...